Cautare

583 de rezultate pentru "bcr ro" (3.57 secunde)
Erste Bank, viitorul actionar majoritar al Bancii Comerciale Romane (BCR), lanseaza astazi o emisiune de pana la 58,95 milioane de actiuni, cu valoarea neta de 2,55 miliarde de euro, fondurile obtinute urmand sa fie utilizate pentru finantarea preluarii celei mai mari institutii bancare din tara noastra.
In ciuda numarului mare de solicitari facute pentru Programul Fermierul, doar opt au primit scrisoare favorabila din partea Bancii Comerciale Romane (BCR), singura care a castigat licitatia pentru acest proiect, ne-a declarat ieri consilierul ministrului Agriculturii.
In aceasta privinta, staff-ul de conducere al corporatiei bancare austriece care a achizitionat cea mai importanta banca comerciala din Romania-detinatoare a 340 de sucursale si a unui portofoliu de clienti ce numara 2,5 milioane persoane fizice si 300.000 de persoane juridice - a declarat faptul ca structura activitatii Erste Bank este similara cu cea a BCR-ului, astfel incat nu vor fi probleme de compatibilitate.
37 de proiecte au primit pana acum scrisori de confort de la BCR, banca partenera a Ministerului Agriculturii in Programul Fermierul, iar 13 proiecte au ajuns la Sapard pentru aprobare. Ministerul Agriculturii ofera in prezent 300 de miliarde de lei vechi pentru Programul Fermierul, bani derulati prin BCR.
Printre investitorii interesati s-a aflat si banca austriaca Erste Bank, care a castigat intre timp privatizarea BCR, unde a platit 3,75 miliarde de euro.
Trei credite pentru casa la BCR Banca Comerciala Romana vine cu trei oferte de finantare pentru constructia de locuinte. In cazul BCR, creditul imobiliar si cel ipotecar sunt aproape identice ca si conditii impuse, cu singura diferenta ca acel imobiliar este mai scump.
Banca Comerciala Romana (BCR) va derula operatiunile financiare ale Fondului Proprietatea (FP), dupa ce, la recomandarea CNVM, Fondul a renuntat la contractul semnat cu CEC.
De sarbatorile pascale, BCR (1 aprilie si 15 mai) reduce dobanda la creditul de nevoi personale DIVERS EXTRA BCR cu peste 5 puncte procentuale (de la 16% la 10,25%, la lei pentru creditele pe cinci ani, respectiv la 10,75% la lei la cele intre cinci si zece ani).
La BCR, dobanda poate ajunge la 7,5% - pentru depozitele in lei cu termen la 12 luni, iar la Banca Transilvania - la 7,75% - pentru depozitele la 12 luni. ... Spre exemplu, fondul BCR Dinnamic (diversificat) are pe 2006 o variatie de -2,85%.
BCR, BRD, Banca Carpatica, Banca Transilvania, CEC, Raiffeisen.
Cel mai nou si mai interesant card pentru adolescenti se numeste Visa Electron Junior si a fost lansat de BCR. ... Adolescentii intre 14 si 18 ani pot obtine acest card fara a plati comision pentru emitere, reinnoire card, retragere numerar si interogare sold la ATM-urile BCR, alimentare cont card.
AŸi directorul unei societati de intermediere financiara sustine ca pA¢na in 2010, prin listarea la Bursa a unor companii ca RomTelecom si BCR, piata de capital va atinge un nivel atractiv pentru investitorii straini.
Raiffeisen, BCR, BRD, Bancpost si Banca Tiriac. ... In cazul in care doriti sa scoateti 4 milioane lei de la un bancomat (echivalentul a 100 de euro), ai ghinionul ca bancile sa perceapa un comision intre 4 mii lei (BCR) si 8 mii lei (Raiffeisen).
In ultima perioada, bancile si-au diversificat din ce in ce mai mult ofertele si au inceput sa se adreseze unui public tot mai larg.
Printre ele, cele mai importante nume, BCR si, recent, ING Bank. ... Fara a avea inca un produs special destinat liber-profesionistilor, BCR si ING intentioneaza sa dezvolte, in viitorul apropiat, un astfel de credit.
ßi Lucian Anghel, director executiv adjunct al Trezoreriei Bancii Comerciale Romane (BCR), crede ca, "teoretic, rate ale inflatiei scazute conduc la reducerea ratelor dobanzilor".
La finalul lunii septembrie este asteptata incheierea privatizarii BCR, mai exact achitarea sumei de catre banca austriaca, ceea ce ar putea aduce segmentului SIF o doza de incredere.
Cea mai mare banca din Romania, BCR, va oferi produse in franci elvetieni in momentul in care pe piata va fi o cerere sustenabila pentru acestea, dupa cum a declarat directorul de comunicare al BCR, Corneliu Cojocaru, citat de Mediafax.
In primul rand, este vorba de finalizarea procesului de privatizare a BCR, la care SIF Oltenia detine 6,12%. Austriecii de la Erste Bank au virat recent in conturile statului roman 2,2 miliarde de euro pentru 36,8% din actiunile BCR.
"Cu ceva timp in urma, BCR a majorat atat plafonul de creditare de la 5.000 la 10.000 de euro, cat si perioada de la 5 ani la 10 ani", ne-a declarat Cezar Vasile Marin, din cadrul Directiei de Comunicare a BCR.
google-analytics.com